Društvo i ekonomija

[ Izvor: Beta ]

02. 06. 2020. 14:45 3

PSG pokrenuo peticiju za smenu Popović Ivković

Pokret slobodnih građana (PSG) pozvao je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) da odmah razreši funkcije državnu sekretarku Biljanu Popović Ivković, nakon, kako je ocenio, niza neprimerenih izjava od kojih je poslednja bila upućena Igoru Juriću, a u vezi sa ubistvom njegove ćerke.

Iz PSG su saopštili da su pokrenuli peticiju za smenu Biljane Popović Ivković i pozvali građane da potpišu peticiju da "ovaj skandal ne bi bio zaboravljen poput mnogih drugih".


- PSG namerava da istraje u svim zahtevima za smene funkcionera i funkcionerki koji kroz korupcionaške aktivnosti, bahato ponašanje, i sve ostale nedostojne radnje svakodnevno ponižavaju poreske obveznike od čijeg novca primaju platu - navodi se u saopštenju.

Predsednik PSG Sergej Trifunović rekao je da je ova peticija nešto u čemu svi moraju da budu jedinstveni.

- Bilo da ste zvezdaši, partizanovci, vlast, opozicija, bojkotaši, vanzemaljci, vegetarijanci, frutarijanci, mesojedi, apolitični, ili ste pak SNS botovi, molim vas potpišite ovu peticiju! Kako god da se deklarišete u milion i jednoj podeli koja postoji i kojima smo kao nacija skloni bez ikakvog konkretnog razloga, prilično sam siguran da niko normalan ne misli da osoba koja je sposobna da postavi takvo pitanje ne sme da vrši tako važnu funkciju! Zato, molim vas potpišite ovu peticiju - kazao je Trifunović čiju izjavu prenosi PSG.

U saopštenju se ističe da je PSG uveren da je ovo još jedan u nizu slučajeva kada je neophodno pokazati jedinstvo i ostaviti sve podele po strani.

- Neophodno je da budemo jedinstveni u odluci da ljudi koji su sposobni da tako reaguju nisu dostojni ni jedne javne funkcije - zaključuje se u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati