Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 05. 2020. 17:22 7

"U Vodovodu popisuju zaposlene koji nisu u SNS"

"Tužilaštvo i policija ovo mogu smatrati usmenom krivičnom prijavom.‬ Evo ja započela, oni da dovrše svoj posao!‬ Đura Topalović danima ordinira po Vodovodu u Pančevu i popisuje zaposlene koji nisu članovi SNS, naročito rukovodioce, jer stranka nije zadovoljna", navela je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, aludirajući na aktivnosti bivšeg predsednika mesne zajednice Omiljica Đure Topalovića, koji je avanzovao u savetnika direktora pančevačkog Vodovoda.‬

Tepić je dodala da je Topalović, osim ekspresnog napredovanja sa jedne na drugu funkciju, vrlo brzo stekao i diplomu fakulteta i da je funkciju dobio na preporuku poslanice SNS-a Sandre Božić, koja je takođe iz njegovog mesta, a isto tako primala je platu iz Vodovoda.

- ‪To je taj razvojni put SNS komesara. Tako sam i za Branka Malovića tek na suđenju (jer sam mu "povredila ugled") čula da je diplomirani ekonomista, iako ni posle trećeg pitanja sudije nije znao da odgovori koji je tačno fakultet završio i gde.‬ Mada, Đura je verovatno preporuka njegove suseljanke Sandre Božić, koja je pored poslaničke plate mesecima bila na grbači i tog istog Vodovoda sa dodatnim ugovorom na 100.000 dinara mesečno - navela je potpredsednica SSP-a, uz opasku da je nečuveno da se tako nešto dešava.

- I to sad popisuje prave inženjere, preslišava zaposlene koji nisu članovi SNS - jer nisu članovi SNS, evidentira i šta lajkuju po mrežama.‬ Ima još pitanja zašto BOJKOT - zaključila je Tepić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati