Društvo i ekonomija

P. Marinković

08. 05. 2020. 06:32 32

Aca Lukas: Samo budale lupaju u šerpe!

Pevač Aca Lukas posle niza skandala prevazišao je sebe. Nazvao je stotine hiljada ljudi širom Srbije budalama koje treba pohapsiti!

Čovek koji je gostujući u dnevnom programu Pinka ostavio utisak osobe koja je pod uticajem narkotika i nije mogao da sastavi rečenicu, koji je pretio Ivanu Ivanoviću i Zoranu Kesiću optužujući ih da su krivi ako se nešto loše desi njegovoj majci, nije se nitu zaustavio. Otišao je korak dalje. 

Pored uloge da zabavlja široke narodne mase, pevač Aleksandar Vuksanović, od milošte Aca Lukas, postao je i politički analitičar, koji u medijima bliskim vlasti, dobija mnogo veći prostor od opozicionih lidera ukupno.

U poslednje vreme veoma angažovan, ali ne samo na koncertima i proslavama, Aca Lukas verovatno ima pune ruke posla i oko analiziranja situacije u društvu, zbog čega je u današnjem broju novina koje kontroliše vlast, a zovu se "Alo", osvanuo naslov:

- Aca Lukas: Budale lupaju u šerpe, da sam ja predsednik, sve bih ih pohapsio.

Tokom vanredne situacije, pored pulmologa Branimira Nestorovića, prostor da izraze stručno mišljenje po pitanju korone dobijali su najviše Željko Mitrović i Aca Lukas.

Nakon što je stručnom analizom utvrdio da je Srpska napredna stranka na čelu sa Aleksandrom Vučićem obavila sjajan posao u doba koronavirusa, Lukas je počeo da komentariše i građane koji su nezadovoljni ovim režimom, jer nisu u istom raspoloženju kao on, ma koje to bilo.

To što Lukas svira u kontraritmu i po drugačijim, često tuđim notama, nije razlog za vređanje građana. Možda je i izjava da bi sve neistomišljenike hapsio, odlična preporuka za budućeg ministra policije, u narednim sazivima Vlade Republike Srbije.

Svakako, Vuksanović ima iskustva sa organima reda, a i bolje to, nego ministar kulture.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 32

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati