Društvo i ekonomija

Direktno.rs

06. 04. 2020. 15:09 8

Napao Anu Lalić: Nije smela da bude puštena

"Ne slažem se da je novinarka Nova.rs Ana Lalić trebalo da bude privedena. Ona nije smela biti puštena", rekao je Tomislav Lovreković, aktivista i novinar, gostujući na TV Hepi. Reč je o čoveku koji je uhapšen jer je pretio smrću 2017. godine Mariniki Tepić, a 2015. je nazivao Vučića pomahnitalim i poremećenim izdajnikom. Nekadašnji protivnik režima, sada je blizak vladajućoj stranci,

- U vanrednom stanju meni nedostaje samo jedna stvar, a to je kafana. Novinarki je postavio pitanje šta radi konobar u "normalnom stanju", na šta je odgovorio: "Kada pričamo o Ani Lalić, imamo izuzetak. Imali smo jednog konobara koji se odaziva na ime Beba, ali koji nije služio, nego je u prethodnom vanrednom stanju diktirao uslove medijima gde su oni zatvarani". Govorim o Bebi Popović. Tada smo imali užasne progone, besmislena privođenja, bez ikakve osnove. To je milionski naplaćeno posle. Ti koji danas šire paniku, u to vreme nisu branili slobodu medija, nego su vlažili na njih kao udavača na deviznog penzionera - rekao je on.

Danas imamo jedan drugačiji pristup, nastavlja Lovreković.- Ne slažem se da je Ana Lalić trebalo biti privedena. Ona nije smela biti puštena, kao što se nije trebala ni ukinuti naredba. To je problem u državi, u nemoći, koju gledamo već duže vreme, kao što se popušta na vešala, na motorne testere, na Boška koji malo, malo šamara nekog. On čim izađe iz kuće, mora jednu ženu da išamara pre nego što se vrati. Imam ćerkicu od godinu dana i ona ima pravo da može da sedne na nošu, pa da ustane, država ne može tako "hoće kaki, neće kaki", jer takvi kao Ana Lalić razmazuju fekalije i svima nam smrde ukoliko nemamo jasno definisane uslove kako da se država ponaša - kazao je on.Inače, Lovreković je bivši tabloidni novinar i samoproklamovani prijatelj Miše Vacića, koji je u žižu javnosti uspeo da uđe krajem 2017. kada je pripretio smrću narodnoj poslanici, Mariniki Tepić, nakon čega je bio uhapšen. Inače, on je i ranije upućivao pretnje putem društvenih mreža pojedinim državnim zvaničnicima i drugim javnim ličnostima.- N1 neće pitati Marinike. Mi ih moramo pitati i ispitati i ućutkati. Jednom za svagda. Sve do jedne. Za početak snajperski, a kasnije i artiljerijski. Ona ili mi - napisao je on.Nekadašnji protivnik režima, a sada blizak vladajućoj stranci, Lovreković je 2015. uhapšen i zbog snimka koji je postavio na Jutjubu u kojem kritikuje vlast, nazivajući Vučića pomahnitalim i poremećenim izdajnikom. On je takođe, na jednoj novosadskoj televiziji pokazao majicu sa natpisom "Vučiću pe**ru".

U videu je rekao da će SNS proći kao i Musolini.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati