Društvo i ekonomija

Direktno.rs

04. 04. 2020. 21:02 38

Zabraniti dr Nestoroviću da govori za medije

Ova kriza je komunizam u izvesnoj meri, socijalizam. Najviše će propatiti oni koji imaju najviše. Bogati ljudi će izgubiti novac, sirotinja nikad nema šta da izgubi, ona može samo da izgubi život - rekao je kroz smeh doktor Branimir Nestorović gostujući na Tv Happy.

Nema čoveka koji čuje ovakvu izjavu i koji neće reći - ovaj čovek je lud! 

Od početka epidemije koronavirusa u srpskoj javnosti doktor Nestorović se "proslavio" po svojim izjavama koje nisu imale nikakvog smisla - da koronavirus postoji samo na Fejsbuku, da je ovo najsmešniji virus u istoriji čovečanstva, savetovao ženama da idu u šoping u Milano jer će zbog koronavirusa tamo biti sniženja, da virus ne napada žene, da Srbi imaju "lavovske gene" i da ne obolevaju od korone. Poslednjom je otišao korak dalje!

Ovako je Nestorović posavetovao žene za šoping u Milanu: 

 O "najsmešnijem virusu u čovečanstvu" govorio je ovako:  

Iako su izjave doktora Nestorovića predstavljene kao bezazlene i pripisane njegovoj "duhovitosti", u ovakvim izjavama nema ništa duhovito. Za osobu koja je sposobna da izgovori sve ovo, narod jednostavno kaže da je luda. Da li je Nestorović lud ili ne, ne znamo, ali da mu treba zabraniti da se pojavljuje u medijima znamo!

Zato Direktno.rs pokreće akciju da se dr Nestoroviću zabrani bilo kakav medijski prostor i dozvoli da govori za medije!

Koronavirus je opasan, može da ima smrtne posledice, ali utiče i na mentalno stanje nacije. Zabrana kretanja, strrah za život, za zdravlje bližnjih, za ekonomsko preživljavanje. Sve to nam se normalno pojavljuje i ide uz koronu. E, pa na sve to nam ne treba i lekar koji se ponaša i govori kao ludak, zbunjuje ljude i na kraju krajeva vređa ih. Zato dosta! Trebalo je ovu meru doneti još odavno ali bolje i sad nego da se ovo maltretiranje građana nastavi!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 38

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati