Društvo i ekonomija

Direktno.rs

26. 03. 2020. 20:21 5

Ili je "Informer" promenio urednika, ili je korona mutirala?

Mediji u Srbiji ne lažu - rečenica je koja se ne može izgovoriti pri čistoj svesti i zdravoj pameti. Budući da su skoro svi pod istom palicom, pitanje koje ostaje da visi u vazduhu je - da li istinu govori onaj ko tekstove naručuje? No, "Informer" ili dobija različite porudžbine, ili je promenio urednika. Zašto?

Nije tako davno bilo, a ako je narod zaboravan, internet se ne da prevariti, kada je politika države bila da je koronavirus "najsmešniji u istoriji čovečanstva".

Nekako, istovremeno sa tom, politika "najprodavanijih i najčitanijih novina u Srbiji" - "Informera" bila je istovetna.

Međutim, vrag dođe, pa odnese šalu. Od smehotresne konferencije ostade zabezeknut narod i besan onaj ko je pokušao smeh da izazove. Politika se menja na maltene - "svi ćemo da poginemo".

I, opet, sasvim slučajno, ničim izazvano, "Informer" menja politiku. Koronavirus više nije smešan, štaviše, "ubija kao kuga".

Na stranu to, što bi se u doba vanrednog stanja, u svakoj normalnoj državi ovo smatralo širenjem panike, kada je narod već na ivici živaca. Vraćamo se na pitanje s početka, gde se odgovor nekako sam nameće:

"Informer" u međuvremenu nije promenio urednika. Tu funkciju i dalje obavlja Dragan J. Vučićević. Da li onda, ovaj medij, dobija drugačije porudžbine nego pre mesec dana i od koga one stižu? Ili je, na kraju krajeva, koronavirus mutirao u Srbiji za mesec dana...? Pitanje je sad....

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati