Društvo i ekonomija

Direktno.rs

26. 01. 2020. 13:37 1

"Bujošević da odgovori na zahteve o RTS-u"

Predsednik Zajedno za Srbiju Nebojša Zelenović pozvao je direktora Radio televizije Srbije Dragana Bujoševića da se izjasni o zahtevu akademske zajednice i da počne da poštuje zakon koji reguliše rad javnog servisa.

- Prosto je neverovatno da Bujošević ćuti pred zahtevom najumnijih ljudi naše zemlje da se izmeni uređivačka politika RTS i da se građanima omogući istinito, pravovremeno i objektivno informisanje Šta znači to ćutanje? - upitao je Zelenović.

- Niko razuman ne može biti protiv zahteva akademske zajednice da RTS obezbedi mogućnost ravnopravnog nastupa svih relevantnih strana i aktera, koji bi mogli nesmetano i bez cenzure da iznesu svoje argumente i mišljenja, kao i to da se na uvid građanima daju detaljni prikazi dokumenata koji potkrepljuju njihove stavove - ističe Zelenović.

- Srbija će biti neslobodna zemlja dokle god se u udarnim terminima i u svim informativnim emisijama RTS ne razgovara o slobodnim izborima i na objektivan način ne razmatraju sve afere – od afera Krušik, Jovanjica, Beograda na vodi, rušenja u Savamali, rampe u Doljevcima, tetke iz Kanade, plagiranih i falsifikovanih diploma i doktorata i ekološke katastrofe... – zaključio je Nebojša Zelenović, predsednik Zajedno za Srbiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati