Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 11. 2019. 12:00 0

"NAŠE JE SAMO ONO ŠTO POKLONIMO DRUGIMA" Ovaj čovek je upravo zadužio Srbiju

Zoran Kocić je rešio da vikendicu na Fruškoj Gori pokloni deci oboleloj od raka, sa željom da to bude oaza oporavka nakon završetka lečenja.

Ovakve vesti su nešto što vraća veru u ljubav, dostojanstvo, plemenitost i veliko srce među srpski narod.

Nurdor Srbija se na Fejsbuku pohvalio neverovatnim činom Zorana Kocića koji je poklonio vikendicu u Popovcu u blizini Novog Sada za potrebe dece obolele od raka.

- Danas se obeležava Svetski dan dobrote, a najverodostojnija ekspresija dobrote je davanje srcač Baš danas je jedan divan i plemenit čovek poklonio svoju vikendicu na Popovici (nadomak Novog Sada) NURDOR-u. Potpisivanje Ugovora o poklonu je bilo prepuno emocija a namera čika Zorana (Jovana) Kocića je da njegova vikendica bude oaza mira i oporavka za decu posle završetka lečenja. Dobročinstvo je veličanstvena reč, a čika Zoran veličanstven čovek koji se vodio rečenicom "da je naše samo ono što poklonimo drugima". U ime NURDOR-a, u ime naše dece i roditelja veliko HVALA na jedinstvenom poklonu - navodi se u saopštenju i nastavlja:

- Kao i do sada, ni ovaj put ne možemo sami, jer vikendica da bi primila mališane mora da se renovira. Kuća je površine 100 m2, na placu od 9 ari i zbog bolesti čika Zorana u njoj se nije boravilo 9 godina. Sada nam predstoji sređivanje kuće i dvorišta. Prvi su nam pritekli u pomoć JKP "Gradsko zelenilo" iz Novog Sada, koje će ovih dana srediti dvorište vikendice, a posle toga nastavljamo sa radovima i pozivamo vas da nam pomognete, kako bi vikendica upisana u List nepokretnosti 8007 K.O. Sremska Kamenica, pod parcelom broj 3890, potes Popovica 447 što pre bila dostupna deci koja se oporavljaju od malignih bolesti - stoji u saopštenju.

Plemenit gest vredan pažnje. Gospodine Kociću, svaka čast!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati