Tenis

[ Izvor: mediji ]

08. 10. 2024. 14:45 0

Nole posle pobede nad Kobolijem: Imao sam jasan plan

Srpski teniser Novak Đoković, koji je u 3. kolu mastersa u Šangaju pobedio Italijana Flavija Kabolija (6:1, 6:2), izjavio je za medije posle meča da je odigrao “čvrsto”.

- Bilo je dobro od početka jer sam pratio jasan plan igre i iskoristio sam svaku kratku loptu koristio inicijativu i to je bilo to. Koboli je bio izmoren od prošlog meča, a ja sam čekao nekoliko dana i to je sigurno uzelo danak. Ja sam pratio njegove mečeve iako nam je ovo prvi međusobni -  rekao je Đoković, a zatim dodao:

- Mislim da sam bolje krenuo nego na prvom meču i bilo je dosta jasnoće i oštrine, znao sam da moram da budem agresivan i da tempiram nivo sa osnovne linije. Suštinski sam odigrao čvrsto, a videlo se da je Koboli bio sporiji jer je igrao sinoć do kasno. Zadovoljan sam.

Novak se zatim osvrnuo i na duel sa narednim protivnikom, Romanom Safuljinom, sa kojim se sastaje u sredu 9. oktobra u 12.30 sati po našem vremenu.

- Vraća se stari format, ne smeta mi to, nisam igrao mnogo mečeva i dobro je što sam svež, pa sam srećan što igram svaki dan sve dok to bude potrebno - izjavio je četvorostruki pobednik mastersa u Šangaju.

Hoće li Đoković nastaviti svoj pobednički niz i osvojiti svoju stotu titulu, ostaje da se vidi, ali se već sad može reći da je u odličnoj formi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati