Tenis

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

29. 09. 2024. 13:01 1

Novak meditira sa čoporom vukova (VIDEO)

Najbolje za kraj, čoevk sa druge planete, usamljeni vladar - na različite načine može da se protumači kraj snimka posvećenog egzibicionom turniru.

 Najbolji teniseri planete učestvovaće na takmičenju "Slem šest kraljeva" u Saudijskoj Arabiji sa još petoricom teniskih asova.

Tim povodom je snimljen promotivni video koji je u subotu podelio Turki Alalšik, čovek zadužen za ulaganja i promociju sporta i zabave u svojoj zemlji.

Rafael Nadal, Karlos Alkaraz, Janik Siner, Danil Medvedev, Holger Rune su još uz Đokovića na takmičenju od 16. do 19. oktobra.

A koliko će ono biti važno organizatorima, pokazuje i promotivni spot gde je svaki od igrača prikazan sa nekim svojim specifičnostima.

Rafa je tako napravljen od šljake koja ga je proslavila najviše kroz karijeru, Rune je na vikinškom brodu, Siner je predstavljen kao renesansni umetnik, Medvedev jaše medveda kao simbol Rusije, a Alkaraz je snažan i u sivom odelu poput robota, dok je Novak predstavljen posebno zanimljivo.

Đoković meditira sa čoporom vukova, koje je često spominjao poslednjih godina pripajajući ih svom borbenom karakteru.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


EXPOnat

Zoran Živković [27.09.2024.]




Video dana

Pet frendli

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati