Tenis

[ Izvor: Mediji ]

13. 09. 2024. 08:41 2

Kosjerina pitala Noleta koji mu je idealan doručak, a odgovor...

Novak Đoković nas je ovog leta obradovao poslednjim komadom zlata koji mu je nedostajao, Srbiji je doneo najviše postolje na Olimpijskim igrama i samo mesec i po dana kasnije odlučio da opet obuče opremu sa nacionalnim grbom. Ovog vikenda gledaćemo ga u okršaju Dejvis kupa protiv Grčke.

Period nakon US Opena Nole je iskoristio da malo napuni baterije i pripremi se za pomenuti okršaj, ali i da gostuje na RTS-u i da vrlo zanimljiv intervju, koji je privukao veliku pažnju gledaoca širom zemlje.

Pričao je o brojnim temama, kako onim koje se tiču njegove karijere, tako i onim manje obaveznim, pa je tako nakon odgovora na pitanje Dragane Kosjerine i Ace Stojanovića o svom muzičkom ukusu, bio priupitan i da kaže šta je za njega najbolji početni obrok u danu.

- Šta je preporuka za najbolji doručak - upitala je Dragana Kosjerina, a onda je usledio zanimljiv odgovor.

- Voće, definitivno. I neka kaša - rekao je Novak.

Vrlo interesantan izbor, s obzirom na to da se radi o čoveku koji se izlaže izuzetnim naporima tokom mečeva, i pored toga što je dobro je poznato da je Đoković od momenta kada je izbacio gluten iz svoje ishrane rešio brojne probleme i počeo da igra sjajno u kontinuitetu. Tada je krenuo i da obara rekorde i tako sa pravom stekao nezvaničnu titulu najboljeg tenisera ikada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati