Tenis

[ Izvor: Mediji ]

03. 09. 2024. 10:26 1

Nadal odlaže odluku o penzionisanju (VIDEO)

U prvom intervjuu posle eliminacije na Olimpijskim igrama u Parizu, Rafael Nadal ističe da još nije doneo odluku o okončanju karijere.

Španac je posle poraza od Novaka Đokovića neslavno okončao sezonu u kojoj je "ciljao" poslednji napad na Rolan Garos i olimpijsko zlato na šljaci. Odluka da preskoči US Open nikog nije iznenadila, samo je dodatno podgrejala priču da će se "bik sa Majorke" penzionisati na kraju sezone, kao što je ranije i najavljivao.

Ipak, nezadovoljan učinjenim u 2024. Rafa, deluje, još nije spreman da okači reket o klin. I dalje razmišlja o narednim koracima i dodaje da trenira svakodnevno.

- Razumem pitanja u vezi povlačenja jer je prošlo mnogo godina u kojima sam imao fizičke probleme, posebno u poslednje dve. Pitanje je normalno. Ali, ne mogu da živim misleći o penziji svakog dana - rekao je osvajač 22 grend slem titule za "El Hormigero".

- Dao sam sebi vremena da uživam u tenisu, pokušavaj da uživam u svemu dan za dan i ostavim vremena za sebe. Doneću odluku kada budem siguran u vezi nje. Trenutno… Nisam ostvario planove koje sam želeo. Očekivao sam da ću biti zdraviji. Kada sam se vratio iz povrede, bilo mi je teško. Stigao sam u dobroj formi na Rolan Garos, dobio loš žreb i prvog dana sam poslat kući. Plan koji sam zacrtao za 2024. je završen i sada razmišljam. Treniram svaki dan, ali uživam i u drugim stvarima u životu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati