Tenis

25. 07. 2024. 15:32 0

Nadal posle žreba otkazao trening

Nakon što je žrebom određeno da bi u drugom kolu mogao da se sastane sa Novakom Đokovićem, Rafael Nadal je otkazao trening Aleksanderu Zverevu.

Španski mediji pišu da je nemački teniser došao na teren u dogovoreno vreme, međutim sačekala ga je poruka da potraži drugog sparing partnera. Izabrao je sunarodnika Jan-Lenarda Štrufa, dok zvaničnog objašnjenja zašto je Nadal preskočio trening (još) nema.

Marka podseća da je nekadašnji broj jedan dan ranije sa ostalim teniserima iz Španije na terenu bio sa bandažom oko desne butine, ali je odradio trening sa Karlosom Alkarazom.Nadalu su ovo četvrte Olimpijske igre, a ima zlato iz Pekinga 2008. u singlu i iz Rija 2016, kada je trijumfovao u dublu sa Markom Lopezom.U prvom kolu turnira u Parizu rival će mu biti Mađar Marton Fučovič, a meč je planiran za subotu. Istog dana Novak Đoković će se sastati sa Metjuom Ebdenom iz Australije, a ako sve prođe prema očekivanjima, u drugom kolu gledaćemo jedan od klasika svetskog tenisa. Po Novakovim rečima: biće to spektakl kao u stara dobra vremena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati