Tenis

Direktno.rs

28. 06. 2024. 08:59 0

Da li će Kejt Midlton uručiti trofeje na Vimbldonu?

Princeza od Velsa Kejt Midlton svake godine tradicionalno uručuje pehar osvajaču Vimbldona.

Mnoge zanima da li će i ove godine imati tu čast da Kejt Midlton uruči pehar osvajaču Vimbldona. Poznato je da se princeza još uvek oporavlja od karcinoma, a informacije o njenom stanju su jako retke.

Nedavno je sve iznenadila pojavivši se na ceremoniji u čast rođendana kralja Čarlsa, a sada je jedno od glavnih pitanja da li će ovogodišnji Vimbldon proći bez Kejt.

Predsednica "All England Lawn Tennis and Croquet Cluba" Debi Dževans rekla je za Telegraph Sport da će dati princezi Kejt "što je moguće više fleksibilnosti".

Svi se nadaju da će Kejt uručiti pehar

- Nadamo se da će princeza od Velsa moći da preda trofeje kao zaštitnica kluba, ali njeno zdravlje i oporavak su prioritet. Ne znamo još ništa. Sve što smo rekli je da ćemo raditi s njom i dati joj što više fleksibilnosti. Ne znam ko bi dodelio trofeje kao alternativu. To je nešto o čemu treba razmisliti tek ako bude potrebno. Ostajemo fleksibilni - rekla je Debi.

Kako je ranije Kejt istakla, nada se da će učestvovati na bitnim događajima u budućnosti, ali njeno raspoloženje dosta zavisi i od terapije, tako da je još uvek sve neizvesno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Mačka programira

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati