Tenis

Direktno.rs

16. 04. 2024. 18:26 1

Nadalov povratak iz snova na teren

Španski teniser Rafael Nadal vratio se turnirima na šljaci posle skoro dve godine pauze i ostvario pobedu u prvom meču na ATP turniru serije 500 u Barseloni protiv Italijana Flavija Kobolija u dva seta - 6:2, 6:3,

Poslednji meč Nadal je na šljaci igrao u finalu Rolan Garosa 2022. godine, kada je pobedio Kaspera Ruda. Od tada je prošao 681 dan. Ipak, tolika pauza kada je njegova omiljena podloga u pitanju nije uticala da se prekine pobednički niz na šljaci, koji sada iznosi osam pobeda.

Možda Koboli nije neko veliko ime i nije u nekoj naročitoj formi. Ali, ipak je u pitanju 62. teniser sveta, a Nadal je tako lako izašao na kraj sa njim kao da je u pitanju junior.

Meč je trajao jedva 80 minuta. Nadal je bio suveren u prvom setu, nije dozvolio nijednu brejk loptu. U drugom je bio malo nestabilniji na servisu. Čak je i dozvolio brejk. Ali je na kraju slavio bez preterane neizvesnosti.

Naredno iskušenje Nadal će imati protiv četvrtog nosioca Aleksa de Minora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati