Tenis

Direktno.rs

12. 04. 2024. 18:44 0

"RUŽNO": Šta je to De Minor rekao Đokoviću na mreži?

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nakon što je savladao Aleksa de Minora u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu, zagrlio se sa Australijancem i malo su popričali.

- Bio je izuzetno iscrpljujuć meč, kao juče. Nisam se dobro osećao na terenu. Trebalo mi je dosta da se oporavim posle dugih poena. Uspeo sam da pronađem strpljivu igru, odigram loptu više. Rekao je na mreži "ugly", da je bila ružna igra. Složio bih se sa njim. Ali, dobro, to je ponekad očekivano. Drago mi je što sam pobedio - rekao je Đoković.

Nova pobeda za Novaka znači i plasman u 77. polufinale mastersa u karijeri! On, inače, u Monte Karlu juri treću titulu, odnosno 41. masters trofej u karijeri.

- Mislim, bilo je teško za obojicu. On je jedan od težih igrača na turu, dosta lopti vraća, vraća više od 90% lopti koje drugih ne vraćaju. Iznenadio me je u nekoliko trenutaka, u drugom setu nismo igrali na visokom nivou, bilo je mnogo brejkova i to uzastopnih. To je karakteristika za šljaku, ali ne baš ovoliko. Ali polufinale je polufinale...

Kaže da je svestan da je dosta vremena prošlo od poslednjeg puta kada je bio u polufinalu.

- Vrlo sam srećan, kao što ste rekli, mnogo je vremena prošlo, znam ovo mesto dobro, treniram ovde dosta godina. Bilo mi je teško da dobijem par mečeva ovde uzastopno poslednjih godina, tako da sam srećan.

Za polufinale se dobija 400 ATP poena, pa će Đoković zaraditi novih 310 bodova, ali i 295.618 dolara. Ta suma bi mogla da bude i veća, ako se plasira u finale i osvoji turnir.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati