Tenis

Direktno.rs

03. 03. 2024. 18:46 1

Nadal: Ide ka tome da mi je ovo poslednja sezona!

Godinama se Rafael Nadal muči sa raznoraznim povredama, ali ne odustaje.

Španac uporedo sa velikom željom da se iole vrati na nekadašnji nivo sluša svoje telo, a ono mu poručuje - kraj je blizu. Svestan je toga i trenutno 654. igrač sveta koji sa nestrpljenjem očekuje masters u Indiajan Velsu svestan da mu je to samo još jedan "kontrolni pregled" na putu povratka.

Rafa je poslednji meč odigrao 5. januara, kada je poražen od Džordana Tompsona u četvrtfinalu Brizbejna, a potom je otkazao učešće na Australijan openu. Duel sa Tompsonom bio mu je prvi posle godinu dana pauze.

- Ne znam na kom sam nivou, bilo je boljih i gorih trenutaka. Najvažnije da sam ovde - ako je tako, to je već dobra vest. Za mene je najvažnije da provedem nekoliko dana u Indijan Velsu, da treniram s drugim igračima - rekao je Nadal i nastavio:

- Priprema za Indijan Vels nije bila sjajna, a pred Brizbejn je to bilo vrlo dobro. Želim da igram trening setove između egzibicije s Karlitosom i meča prve runde u Indijan Velsu, ta tri dana.

Tridesetsedmogodišnji Nadal ima samo jednu želju…

- Za mene je prioritet da zdrav napustim Indijan Vels. Zatim sledi sezona na šljaci, koja može i ne mora da mi bude poslednja - nisam odlučio 100 posto, ali ide ka tome da je poslednja - direktno je Rafa poručio u kom smeru ide njegova karijera.

Legendarni Španac je tri puta slavio na prvom mastersu sezone, poslednji put još 2013.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati