Tenis

Direktno.rs

16. 02. 2024. 10:09 3

Nadalov stric: Moja želja je da se Novak povredi

Stric Rafaela Nadala, Toni, pokušao je da na neki način oda priznanje Novaku Đokoviću, ali je umesto toga dao skandaloznu izjavu.

Toni je u izjavi za "La Sekstu" poželeo Novaku Đokoviću da se povredi pred Olimpijske igre, kako bi Rafa mogao da dođe do trofeja. Doduše, tom prilikom je pokušao da se ogradi, rekavši da je u pitanju šala.

- Nadam se i da će u avgustu doneti medalju sa Olimpijskih igara. Veliki sam optimista. A, da bi to uspeo, moja želja je i da se Đoković povredi, kao i njih još petorica-šestorica, da bi Rafa mogao da osvoji - rekao je Toni Nadal, uz ogradu da je to šala.

Rafin stric je zatim objasnio i zbog čega su Špancu Olimpijske igre u Parizu toliko bitne.

- Pričao mi je Rafael da su mu Igre u Pekingu 2008. godine najbolje iskustvo u karijeri i da je tu osvojio zlato zahvaljujući podršci ostalih španskih sportista i zbog atmosfere koja je vladala tamo. Došao je u Peking u ne baš najboljoj formi, ali zahvaljujući Pau Gasolu i podršci ostalih sportista je uspeo da trijumfuje. Nema ništa bolje od toga da predstavljate svoju zemlju - objasnio je Toni Nadal.

Đoković i Nadal bi potencijalno mogli da se sastanu na mastersu u Indijan Velsu, obojica su potvrdila učešće, a "peti grend slem" će početi 6. i igraće se do 17. marta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati