Tenis

Direktno.rs

24. 01. 2024. 17:51 2

Alkaraz: Ovo je bilo SRAMOTNO

Španski teniser Karlos Alkaraz završio je takmičenje na Australijan openu u četvrfinalu, posle poraza od Nemca Aleksandera Zvereva u četiri seta. Na taj način će Novak Đoković ostati prvi na svetu i posle Melburna, šta god uradio na prvom grend slemu u sezoni.

- Drago mi je što sam završio treći set igrajući sjajan tenis. Na početku četvrtog seta nisam mogao da ostanem na ovom nivou. Ali u svakom slučaju, našao sam način da ga slomim. Mislim da sam imao šanse, na 4:3 u četvrtom setu. Nisam to iskoristio. Igrao sam dobar tenis u četvrtom setu. Očigledno nije to bio moj najbolji nivo, ali on je bio dobar. Nisam iskoristio šanse, bilo je mnogo oscilacija i sa nivoom mog tenisa, ali i sa servisom. Nisam uspeo da pronađem dobar servis. Tako da je bilo teško nositi se sa tim pritiskom na koji me je stavljao svaki put kada sam servirao - rekao je Alkaraz na konferenciji za medije.

- To je to. Moram da poboljšam svoju igru. Moram još da radim na tome, pa ćemo videti u budućnosti. Ali, ovo danas je bio moj sramotni nivo tenisa - istakao je drugi teniser sveta.

Kada se podvuče crta, mladi Španac je zadovoljan svojim nastupom na prvom grend slemu u sezoni.

- Pa, bio je ovo dobar turnir za mene, došao sam do četvrtfinala, igrao dobar tenis. Kao što sam rekao, tužan sam zbog svog nivoa danas, jer sam kolo ranije igrao dobar tenis sa mnogo samopouzdanja. Generalno, napuštam turnir srećan, zaboravljajući na današnji nivo. Igrao sam ovde sjajne mečeve, četvrtfinale grend slema je dobar rezultat, ali nije ono što tražim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati