Tenis

[ Izvor: Mediji ]

21. 03. 2023. 22:56 3

Novak o ciljevima: Rolan Garos, Vimbldon, US Open

Najbolji srpski teniser Novak Đoković dao je opširan intervjuu za CNN u kojem je govorio o brojnim temama koje se tiču njegovog nastupa u Americi, rivalima, kao i vakcinaciji i motivima i ciljevima u karijeri. On je istakao i to, da ga ne dotiču komentari i negativne priče o njemu.

- Ne, naprotiv. Imam entuzijazam i motivisan sam više nego ikada, za sport, porodicu, moju fondaciju, svime čime se bavim. Ne želim da žalim ni za čim i mislim o negativnim stvarima u životu, jer će ih biti više. To je normalno, to je život. Tokom odrastanja, i života u ratom zahvaćenoj zemlji, naučio sam kako da ostaneš jak. Dignitet i integritet i moja prava su iznad svega.

Novak je pojasnio i koji su njegovi ciljevi u nastavku sezone.

- Počinje sezona šljake. Odrastao sam na toj podlozi. Rolan Garos, Vimbldon, US Open, to su najveći ciljevi ove godine. Nadal je tu, kralj šljake, on je tu favorit broj jedan, a tu je i Alkaraz.

Na samom kraju, usledilo je pitanje koje se odnosi na rivalstvo sa Nadalom i Federerom.- Na početku moje profesionalne karijere, dok sam se probijao. bilo je samo Federer ili Nadal. Njihovo rivalstvo i ti epski mečevi. Bilo je teško da se tu ubacim i postignem velike stvari. Morao sam da postignem velike stvari da bih uopšte mogao da budem u priči sa njima. Čast je biti deo ere sa njima. Ponekad sam bio besan što sam u istoj eri, ali kada se danas osvrnem, zahvalan sam. Oni su me učinili igračem koji sam danas. Učinili su me jačim mentalno, fizički, sve zbog mečeva koje smo igrali, kao i onih koje sam izgubio od njih.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati