Tenis

[ Izvor: Mediji ]

01. 03. 2023. 21:29 0

Đoković: Igraću na Olimpijskim igrama u Parizu

Srpski tensier Novak Đoković otkrio je medijima u Dubaiju, malo posle meča sa Holanđaninom Talonom Grikspurom i pobedom za prolaz u četvrtfinale, da mu je cilj da igra i na Olimpijskim igrama 2024. godine u Parizu.

Biće to nova prilika, moguće i poslednja, da naš as impresivnoj kolekciji trofeja pridoda i onaj za kojim sada moguće i najviše žudi - olimpijska medalja za Srbiju. Đokovićev najveći uspeh na Igrama je bronza iz Pekinga 2008. godine, pre dve godine završio je na četvrtom mestu posle bolne eliminacije od Aleksandera Zvereva u polufinalu, a potom i poraza od Pabla Karenja Buste u borbi za treće mesto.

U Dubaiju je najavio da će u Parizu jurišati na to toliko čekano zlato.- Nadam se da ću biti zdrav i spreman da zaigram sledeće godine na Olimpijskim igrama u Parizu. Igraće se na šljaci na Rolan Garosu, upoznat sam sa tim terenima, pa se nadam da će tamo doći i najbolji rezultat za mene - rekao je Đoković.

Novak je dve od svoje 22 Grend slem titule osvojio upravo na Rolan Garosu (2016. i 2021. godina).
Pariz bi tako mogao da bude grad u kojem bi Novak mogao da uđe u večnost sporta kao najtrofejniji Grend Slem igrač svih vremena, ali i kao olimpijski pobednik već naredne godine.

Živi bili, pa videli takav scenario.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati