Tenis

[ Izvor: K1info.rs ]

20. 11. 2022. 18:12 1

Preminuo čuveni teniski trener Nik Bolitijeri

Čuveni teniski trener Nik Bolitijeri, čovek koji je preko svoje "IMG akademije" stvorio velike zvezde poput Monike Seleš, Andrea Agasija, Marije Šarapove, Meri Pirs i mnogih drugih, preminuo je u 91. godini. Njegove ćerke nedavno su objavile potresnu fotografiju iz kreveta, na kojoj se vidi da je Bolitijeri u lošem stanju, a prema informacijama stranih medija, nedugo posle objavljivanja te fotografije je Nik izdahnuo.

- Tata se sprema za prelazak na novo mesto. Molim vas da mislite na njega na ovom mirnom odlasku i prelepom putovanju. Tata, volimo te - napisala je Anđelik Bolitijeri.

Veliki udarac za svetski tenis i odlazak čoveka koji je imao ogroman uticaj na prošlost, sadašnjost i budućnost "belog sporta"... Prema nezvaničnim informacijama imao je problem sa infekcijom bubrega koja se dodatno pogoršala prethodnih dana, a odbijao je dugo da ode kod lekara, jer se plašio igle, piše K1info.rs.

Nikovu školu prošle su i sestre Vilijams, pomagao je i Jeleni Janković, Filip Krajinović je bio tamo u tinejdžerskim danima, pomogao je i Miomiru Kecmanoviću koji je često bio na njegovoj akademiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati