Tenis

[ Izvor: Mediji ]

08. 10. 2022. 17:24 2

Novak se iznervirao, pa bacio reket u publiku (VIDEO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković odgovoran je za mali "incident" tokom meča sa Danilom Medvedevim u polufinalu Astane, u tipično napetoj borbi kada Rus i Srbin podele megdan.

U situaciji o kojoj je reč, Medvedev je uspeo da, posle duge razmene, osvoji poen tako što je naterao Novaka da se dobro pomuči i rastrči u svom polju, "navede" ga ia na mrežu po lopticu, koju ovaj, uprkos nadljudkom naporu, nije uspeo da uhvati.U tom zanosu koji na kraju, ipak, nije dao rezultata, Novak je zavrljačio reket toliko silovito da je rekvizit završio negde na tribinama, srećom ili nesrećom po nekog u publici, u zavisnosti iz kog ugla posmatrano. Ali brzo mu je i vraćen, ekspresno mu ga je doneo dečak i meč je nastavljen.

Videvši šta je uradio, Novak je pogledom tražio mesto gde je završio reket, zabrinuo se da nije nekog povredio, ujedno se izvinjavao za naglu i nepromišljenu reakciju zbog koje se našao i "na tapetu" sudije. Nolje je ušao je u raspravu sa deliocem pravde, koji isprva nije želeo da opomene Srbina za ovaj ispad, ali se potom predomislio, pa je uputio zvaničnu opomenu našem asu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati