Tenis

[ Izvor: Sportklub ]

05. 10. 2022. 15:15 0

Nole za samo sat vremena razbio Garina

Srpski teniser Novak Đoković bez muke se plasirao u drugo kolo turnira u Nur-Sultanu na kome igra prvi put u karijeri. U svom prvom meču u prestonici Kazahstana Đoković je savladao Kristijana Garina u dva seta i pobedu je upisao rezultatom 6:1, 6:1. Meč je trajao samo 61 minut.

Samo jedan gem je Đoković prepustio Garinu u prvom setu. Napravio je srpski teniser brejk već u prvom gemu meča, a nakon toga je rivalu oduzimao poen na servis i u petom i u sedmom gemu. Prvi set je trajao samo 25 minuta.U drugom setu je Novak prvu brejk loptu imao već u drugom gemu, ali je Garin uspeo da „ostane na nogama“ i osvoji taj gem. Do brejka Đoković u drugom setu dolazi u četvrtom gemu. Do tada je drugi set stajao već koliko i ceo prvi. Kada je napravio prvi brejk, Đoković je lako zaključio posao u drugom setu. Prvo je potvrdio brejk, zatim došao do još jednog i do situacije da svojim servisom dođe do pobede.

U drugom kolu Đokoviću će rival biti Botik van de Zandshlup.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati