Tenis

[ Izvor: Mediji ]

25. 05. 2022. 06:00 5

Sa Rolan Garosa u beogradsku bolnicu: Drama tenisera

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur završio je u beogradskoj bolnici zbog akutnog panreatitisa. Džumhur se oglasio na društvenim mrežama i pojasnio šta se dešava. Kako je napisao, prošla sedmica mu je bila jedna od najtežih u životu.

- Nakon meča u Parizu na Rolan Garosu odjednom sam osetio jake bolove u stomaku. Javio sam se doktoru i odmah sam hospitalizovan u bolnici. Sva istraživanja su pokazala akutni pankreatitis. Na listi od 1 do 5 bila je 5 (najjača). I to se dogodilo samo tri dana pre mog 30. rođendana pa sam od tada na intenzivnoj nezi, četiri dana u Parizu pa sam dalje nastavio u Beogradu - napisao je Džumhur.

Kako kaže, nije ni pomislio da bi ovako nešto mogao doživeti "jer je došlo nioukud, zdravom sportisti kakav je on". Dodao je da je doživeo najveću bol u životu i da će biti u bolnici još dve sedmice.

- Na kraju sam srećan što sam živ i što mi nije potrebna operacija. Osećam da ću puno više da cenim život, mnogo više sve prilike, više uživati u stvarima koje su važnije od tenisa, od svega na ovom svetu, a to je moja porodica! Moj sin, moja supruga i svi koji me bezuslovno vole. Drago mi je da se već osećam bolje i vidim napredak - dodao je.

Kako je napisao, "tenis mu u ovom trenutku ne pada na pamet". Takođe, zahvalio se svima na podršci.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati