Tenis

M. Z.

23. 09. 2021. 10:26 6

ŽESTOK NAPAD Italijan udario na Đokovića

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izazvao je burnu reakciju nekadašnjeg italijanskog igrača Nikole Pjentrađelija, koji mu očigledno nije oprostio igru protiv Danila Medvedeva u finalu US Opena.

Đoković je pre desetak dana imao priliku da kompletira sva četiri grend slema ove sezone, ali u finalu nije ličio na sebe i zasluženo je poražen.

Novakov poraz uzdrmao je 88-godišnjeg Italijana, koji je bacio akcenat na Đokovićevu finansijsku moć, koja nije bila u srazmeri sa igrom 12. septembra u Njujorku.

- Krajem pedesetih i početkom šezdesetih godina sam osvojio 44 turnira, od čega četiri puta Rolan Garos. Sa nagradama koje sam ja dobijao nisam mogao da kupim čak ni mali stan. Teniseri danas za osvojen grend slem dobiju dva i po miliona dolara. E, tu se ja naljutim - rekao je Pjetranđeli, pa nastavio još žešće:

- Đoković ima, na primer, 500 miliona dolara u banci, pa izađe i igra finale pod stresom? Da li se šalimo? Trenutna situacija je da je tenis igra nerava za milijardere. Igrači su postali ratne mašine. Od čega su oni pod stresom - od brojanja novca? Kad čujem da su u depresiji, iznerviram se. Najbolji od Velike trojke za mene je Federer, on je sa druge planete - naveo je nekadašnji teniser.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati