Tenis

Direktno.rs

28. 07. 2021. 18:21 3

"Namerno me gađao": Brazilac udario na Noleta

Novak Đoković i Nina Stojanović slavili su protiv Marsela Mela i Luize Stefani sa 6:3, 6:4 u prvom kolu meštovitih dublova, a posle poraza brazilski igrač je izneo nekoliko sramnih optužbi na račun najboljeg tenisera sveta.

- Iznenadio me je na negativan način, iskreno. Nije bilo potrebe za tako nečim. Pre dva dana je pričao o Brazilcima, brazilskoj energiji, a danas igrao ovako… Pogodio me je u leđa, što nije bilo nepohodno. Ne želim da stvaram kontroverzu, ali ko god da je gledao meč, može da razume šta želim da kažem između redova. Ima nekih stvari koje ne razumem. Na Olimpijskim igrama smo, ništa nismo uradili, a on je zamalo udario Luizu. Smatram da moraju da postoje određena ograničenja, ali ne želim da stvaram kontroverzu - dodao je Melo, koji je potom Đokoviću zamerio i to što je Novak, nakon osvojenih poena, gledao ka navijačima iz Brazila.

Ovakve reči izazvale su iznenađenje kod Đokovića, kog su na konferenciji za medije pitali za komentar:

- Melo je rekao da sam pokušao da ga provociram? Zaista? Nemam komentar - rekao je vidno iznenađeni Đoković.

Najboljeg tenisera sveta i Ninu Stojanović očekuje borba za plasman u polufinale miks dublova protiv Laure Zugmund i Kevina Kravleca iz Nemačke, dok će u singl konkurenciji igrati protiv Keija Nišikorija u četvrtfinalu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati