Tenis

[ Izvor: MINA ]

19. 07. 2021. 16:11 1

Samopouzdanje na vrhuncu: Nole hoće da osvoji SVE

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da želi zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju i da godinu kruniše trijumfom na US Openu u Njujorku.

Đoković je u intervjuu agenciji Mina istakao da je patriotizam bio presudan za odluku o nastupu na OI u Tokiju.

- Osećaj kada predstavljaš svoju državu na najvećoj smotri u istoriji sporta je nezamenljiv. Olimpijske igre su nešto posebno - izjavio je Đoković.

On je naveo da se oseća lepo, ispunjeno, da je pun samopouzdanja zbog pobeda koje je nanizao u poslednjih nekoliko meseci.

- Nadam se najboljem u Tokiju, idem na zlato. Cilj mi je da se dokopam medalje, nadamo se zlatne. Idem na zlatnu medalju, to nije tajna. Onda ću razmišljati o Njujorku, da pokušam da kompletiram sve - rekao je Đoković.

Komentarišući dosadašnji tok sezone, on je istakao da je ona već jednako uspešna kao najuspešnije sezone koje je imao u karijeri.

- Osvojiti tri grend slema je za mene bio vrhunac u tim najboljim sezonama (2011. i 2015. godine). Ove godine sam već osvojio prva tri grend slem turnira. Ostaje Ju-Es open u Njujorku i Olimpijske igre. To su dva najveća cilja do kraja sezone. Kao što rekoh, naporno jeste, ali zbog niza pobeda koje imam samouveren sam i imam samopouzdanja - zaključio je Đoković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati