Tenis

Direktno.rs

18. 06. 2021. 07:49 4

"Pljuvao" Novaka, sad objavio sliku sa njim (FOTO)

Najbolji svetski teniser Novak Đoković polako se priprema za predstojeće izazove na Vimbldonu. Prethodno je obradovao naciju titulom na Rolan Garosu, gde je u finalu posle preokreta savladao Stefanosa Cicipasa, što je umeo da proslavi u glavnom gradu Srbije zajedno sa svojom porodicom i prijateljima.

Mnogi se pitaju odakle je Novak pronašao fizičku i mentalnu snagu da se vrati u meč posle 0:2 u setovima, a na Instagramu se pojavila veoma zanimljiva fotografija u toku jučerašnjeg dana. Nije najjasnije da li je ona nastala pre ili posle najvećeg turnira na šljaci.

Tek, fotografiju je rešio da objavi Nik Kirjos, koji je poznat kao jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića na ATP turu. Štaviše, Australijanac nikada nije krio da se ne slaže sa srpskim teniserom, ali je ovoga puta izgleda rešio da pruži ruku pomirenja.

Na slici su se mogli videti Novak i Kirjos pred jedan trening, a australijski teniser napisao je i kratak komentar.

- Da, ova slika je prava. Šta mislite, kako je osvojio Rolan Garos? - zapitao se Australijanac uz brojne komentare drugih tenisera i poznatih ličnosti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati