Tenis

Direktno.rs [ Izvor: mediji ]

25. 05. 2021. 16:41 1

Rolan Garos: Krunić nastavlja kvalifikacije, Olga ispala

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u drugo kolo kvalifikacija za Rolan Garos, pošto je pobedila Ruskinju Ljudmilu Samsonovu 2:1 (3:6, 6:2, 6:2), dok su ispale Olga Danilović, koja je poražena od Kamile Osorio 2:0 (6:3, 6:2) i Natalija Kostić, pošto je izgubila od Kristine Kucove 2:0 (6:3, 6:2).

Krunićeva je do trijumfa nad trećom favoritkinjom turnira došla posle preokreta i sat i 45 minuta igre. U prvom setu viđen je veliki broj brejkova, Ruskinja je napravila jedan više i povela je 6:3. Početkom drugog seta obe teniserke su napravile po dva brejka, da bi Krunić u nastavku diktirala ritam, pa je izjednačila u setovima.

Samsonova je bolje počela odlučujući set, uz brejk je povela 2:1. Ipak, 106. teniserka sveta je tu stala. Krunićeva je potpuno kontrolisala dešavanja na terenu, te je uz tri nova brejka došla do preokreta i pobede. Rivalka u drugom kolu biće joj Rumunka Elena Ruse, trenutno 174. na WTA listi.

Druga srpska predstavnica Olga Danilović završila je kvalifikacije u prvom kolu. Bolja od nje bila je Kolumbijka Marija Kamila Osorio, 98. teniserka sveta, koja je slavila sa 6:3, 6:2. Takmičenje je završeno i za Nataliju Kostić, koja je izgubila od Kristine Kucove 6:3, 6:2.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati