Tenis

Direktno.rs

25. 10. 2020. 16:37 0

Predsednik Duda odlikovao Švjontek pa je poslao u karantin!

Senzacionalna šampionka Rolan Garosa Iga Švjontek moraće da provede sedam do 10 dana u karantinu jer je bila na prijemu kod predsednika Poljske Andžeja Dude, koji je oboleo od koronavirusa.

Predsednik Duda je pre nekoliko dana ugostio Igu, njenog oca Tomaža kao i njen tim i odlikovao ih najvišim državnim odlikovanjima zbog uspeha na Rolan Garosu. U polučasovnoj ceremoniji svi su nosili nosili maske, rukavice i bili na priličnoj distanci. Kad je Duda objavio da je zaražen koronom, svi koji su bili u kontaktu sa njim su bili testirani i iz predostrožnosti su u izolaciji još neko vreme. Među njima je i "Pepeljuga sa Rolan Garosa" kako su prozuvali Igu.

Njen test je bio negativan, ali je ipak za svaki slučaj u karantinu. Kako prenose poljski mediji, Švjontekova će u utorak raditi novi test i ako i on bude negativan vratiće se treninzima. Zanimljivo je da predsednik Poljske nema nikakve simptome, čak nije izgubio čulo ukusa i mirisa što je najkarakterističnije za ovaj virus, a ostali ljudi iz njegovog okruženja osećaju se dobro.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati