Tenis

Direktno.rs

22. 09. 2020. 14:14 0

NAMEŠTALJKA Popović negativan, Džumhur najavio tužbu!

Organizatori Rolan Garosa izbacili su sa turnira Damira Džumhura jer je njegov trener Petar Popović bio pozitivan na testu za koronu, ali teniser iz BiH danas grmi i viče da je sve bila nameštaljka jer je Popović juče uradio test i bio je - negativan.

- Test mog trenera koji je uradio juče, samo dan nakon što je njegov test na Roland Garrosu bio "pozitivan" - napisao je Džumhur ispod slike test nalaza Popovića.

Oglasio se i Popović koji je potvrdio ove informacije i poručio da mu i dalje nije jasno zašto mu na Rolan Garosu nisu dozvolili da se još jednom testira.

- Sve treba da znate istinu. Jedina istina jeste da je Džumhur bez razloga dobio zabranu da igra na turniru. Mi smo samo tražili da se još jednom testiram jer smo znali da će se pokazati da je prvi test bio lažan - napisao je Popović.

I dodao da ovo neće proći tek tako:

- Strašno smo iznervirani i potražićemo pravdu na sudu. Advokat je već preuzeo slučaj i ovo ćemo im papreno naplatiti! Siguran sam da ćemo pobediti na sudu, ali sam i dalje užasno ljut.

Da podsetimo, organizatori su izbacili petoricu tenisera, među kojima je bio i naš Peđa Krstin zato što su njihovi nalazi ili nalazi testova na koronavirus bili pozitivni. Međutim, Popovićev test je bio "na granici" jer se nije znalo da li je zaražen ili je imao samo antitela. Džumhurov trener je tražio da mu urade novi test uveravajući ih da ima antitela, ali njegov zahtev nije bio uvažen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati