Tenis

Direktno.rs

29. 04. 2020. 22:38 0

Da li je moguće? Kirjos stao uz Noleta i prozvao Tima

Australijski teniser Nik Kirjos, koji je u prošlosti imao mnogo razmirica sa našim Novakom Đokovićem, sada je potpuno stao uz prvog reketa planete i podržao je njegov predlog da se finansijski pomogne slabije rangiranim teniserima, koji u jeku pandemije koronavirusa nemaju prihode i imaju mnogo problema.

Ta akcija je pokrenuta, ozbiljna sredstva su uplaćena od ATP i ITF, uključili su se i pojedini top teniseri, kojim ne namerava da se pridruži Austrijanac Dominik Tim.

On je već izjavio kako ne misli da su slabije rangirani teniseri životno ugroženi zbog pauze u takmičenju da mora da imse pomaže.

- Niko od slabije rangiranih igrača ne mora da se bori za život. Video sam igrače na ITF turu koji nisu posvećeni ovom sportu 100 odsto. Mnogi od njih su poprilično neprofesionalni. Ne vidim razlog zbog čega bih im dao svoj novac - rekao je Tim na ovu temu.

Prvi koji ga je javno iskritikovao je Nik Kirjos, koji smatra da Tim nije svestan problema sa kojima se trenutno suočavaju teniseri koji i za vreme sezone zarađuju male sume novca. Štaviše, Australijanac je u potpunosti podržao Noletov predlog.

- On i dalje ne razume u čemu je problem. Mi koji smo na vrhu smo preplaćeni. Poenta je da moramo da pomognemo koliko možemo, da se stavimo u poziciju tih igrača - izjavio je Kirjos, prenose strani mediji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati