Tenis

Direktno.rs

05. 12. 2019. 19:33 0

Nadal besan: Samo žele da mi ukaljaju ime!

Španski teniser Rafael Nadal otvorenim pismom se obratio medijima zbog, kako je naveo, neopravdanih napada javnosti na njega i njegovu školu tenisa u Manakoru.

- Kao i svaku osobu, boli kada dobijete neopravdane i klevetničke napade, a sve samo da bi se ukaljalo moje ime. Mogao bih da dodam još mnogo toga, zbog čega sam ćutao dugo vremena, ali ne želim kontroverzu. Samo želim da izrazim bol i razočaranje - navodi se u Nadalovom pismu.

Najbolji teniser sveta dobio je kritike na račun svoje akademije, ali i zbog toga što je imao navodne privilegije za svoj brod u Marini Porto Kristo.

- Povredilo me je što me je gradonačelnik Manakora optužio da živim "van opštine". Verovatno postoje ljudi koji ne vole na kakav način predstavljam Manakor širom sveta, ali nema sumnje da sam se trudio da to radim na najbolji mogući način. Uvek sam tu bio za Manakor - dodao je "bik sa Majorke".

Španac je pričao i o svojoj akademiji tenisa, koju drži sa stricem Tonijem.

- Nudili su nam da otvorimo akademiju u mnogim delovima sveta, ali ja sam uvek želeo da je otvorim u Manakoru. Da li sam privilegovan? Da, osećam se privilegovanim budući da je parlamentarna većina na demokratski način izglasala da je ovaj strateški projekat (škola tenisa) za Maljorku mnogo bolji ako bi se sproveo dok sam ja aktivan teniser jer bi se povećalo interesovanje. Uvek sam zbog toga bio zahvalan - istakao je Nadal.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati