Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

10. 09. 2024. 13:09 1

Potres u SAD: Igrač uhapšen pred utakmicu (VIDEO)

Veliki skandal se dogodio pred meč Majami Delfinsa i Džeksonvil Džeguarsa, pa već nekoliko dana čitava Amerika bruji samo o tome.

Naime, nekoliko sati pred početak utakmice uhapšen je najbolji igrač Majamija, Tajrik Hil. On je najpre zaustavljen zbog brze i nesavesne vožnje, da bi potom pravio određene probleme policiji.

Na snimku koji je podigao veliku prašinu "preko bare" može se videti kako policijski službenici koriste prekomernu silu, obaraju Hila na zemlju i vezuju ga lisicama, a sada se pojavio još jedan snimak, iz drugog ugla na kojem se sve mnogo bolje vidi.

Jedan od trojice policajaca koji su uhapsili NFL zvezdu nakon incidenta je suspendovan na neodređeno vreme, a direktorka policije Stephani Daniel rekla je da će pokrenuti internu istragu o ovom slučaju.

Hil je ubrzo nakon incidenta pušten na slobodu i uspeo je da stigne na utakmicu. I ne samo to... Bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu svog tima protiv Džeksonvila 20:17.

Nakon tačdauna koji je napravio rešio je da isprovocira policiju, pa je sjajan potez proslavio imitirajući vezivanje lisicama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Frizbi na žaru

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati