Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

07. 08. 2024. 14:41 0

Oborila rekord na OI, pa zaprosila momka (VIDEO)

Francuska atletičarka Alis Fino iznenadila je publiku na Igrama u Parizu, ne samo svojim izvanrednim nastupom već i neočekivanim potezom nakon trke. Nakon što je u trci na 3000 metara sa preprekama postavila novi evropski rekord, Finot je zaprosila svog partnera.

U uzbudljivoj trci, Alis je završila na četvrtom mestu, iza pobednice Vinfred Javi iz Bahreina. Sa vremenom od 8 minuta i 58,67 sekundi, postavila je svoj lični rekord, što je bio dovoljan povod za slavlje.

Nakon što je prešla ciljnu liniju, Fino se uputila ka tribinama, gde ju je bodrila domaća publika. U emotivnom trenutku, zagrlila je svog dečka, atletičara Bruna Martinesa Bargielu, i zaprosila ga. Umesto prstena, koristila je iglu sa porukom: "Ljubav je u Parizu."

Alis je kasnije otkrila da ju je na taj potez inspirisala numerologija: "Rekla sam sebi, ako trčim ispod 9 minuta - jer je 9 moj srećan broj i zajedno smo već 9 godina - zaprosiću ga." Dodala je da ne voli da prati ustaljene norme i da je, pošto on nije preuzeo inicijativu, odlučila da preuzme stvar u svoje ruke.

"On mi uvek daje snagu", rekla je Alis, dodajući da je presrećna što je uspela da ostvari cilj ispod 9 minuta. Fino je potvrdila da je Bruno rekao "da" na njenu prosidbu, a takođe je izrazila zadovoljstvo svojim nastupom na stazi. "Uživala sam u trci i dala sve od sebe", izjavila je, priznajući da joj je malo falilo do medalje, ali da se ne kaje ni zbog čega.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Još jedna cigla u zidu

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati