Ostali sportovi

Direktno.rs

27. 03. 2024. 11:50 0

Rvači iz Poreča u Zrenjanin

Rvačka reprezentacija Srbije okončala je pripreme u Poreču i sa treninzima i vrednim radom nastavila u Zrenjaninu. Naši rvači spremaju se za turnir evropskih kvalifikacija za Olimpijske igre koji se od 5. do 7. aprila održava u Bakuu.

- Po već ustaljenom običaju u Poreču smo imali izvanredne uslove za rad. Na jednom mestu bilo je 20 reprezentacija i oko 140 vrhunskih rvača. Radio se samo sparing i svi naši reprezentativci imali su sedam do 10 vrhunskih sparing partnera. Sve je proteklo u najboljem mogućem redu, a bili smo u mogućnosti da sprovedemo sve tehničko-taktičke zamisli - rekao je jedan od trenera u stručnom štabu naše reprezentacije Vojislav Trajković.

Pripreme u Poreču su trajale šest dana, a srpski tim brojao je 10 rvača: Georgi Tibilov, Mate i Viktor Nemeš, Sebastijan Nađ, Ali Arsalan, Aleksa Ilić, Miloš Perović, Aleksandar Komarov, Andrija Mihajlović i Branko Đukić. Po povratku iz Hrvatske sa radom se nastavilo u Zrenjaninu.

- Tu ćemo boraviti do 3. aprila, a onda putujemo u Azerbejdžan. Na turniru evropskih kvalifikacija učestvovaćemo sa pet takmičara. Nezahvalno je davati prognoze, ali svaka osvojena olimpijska norma bila bi veliki uspeh. Naši rvači su na minulom Svetskom prvenstvu u Beogradu obezbedili tri vize za Pariz, tako da ćemo se maksimalno potruditi da dodatno uvećamo srpski olimpijski tim. Naša velika želja da na Igramo u Francuskoj imamo pet takmičara - konstatovao je Trajković.

Priliku da izbore učešće na Olimpijskim igrama u Parizu, srpski rvači imaće i na turniru svetskih kvalifikacija koje se održavaju u istanbulu od 8. do 10. maja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati