Ostali sportovi

[ Izvor: Sportklub ]

24. 03. 2024. 12:03 0

"Tajson“ u UFC: Ugrizao rivala - diskvalifikovan!

U kolektivno sećanje ljubitelja borilačkog sporta jasno je urezana scena iz 1997. godine u kojoj je Majk Tajson ujeo protivnika u bokserskom ringu - Ivandera Holifilda. Tom prilikom mu je odgrizao deo ušne školjke, a nešto slično se dogodilo noćas u UFC oktagonu, u meču muva kategorije (do 57 kg) Andre Lima i Igor Severino.

U „Ejpeks centru“ u Las Vegasu održana je nova „UFC Fight Night priredba“, ova borba je trajala do sredine druge runde, kada je morala da bude prekinuta i zavedena kao pobeda Lime usled diskvalifikacije protivnika. Razlog? Severino ga je izuzetno jako ujeo za levu nadlakticu! O tome svedoče i snimci iz kaveza.

Ujed prvo nije registrovan, ali je posle nekarakteristične reakcije Lime borba zaustavljena, a potom sudija nije imao dilemu kako da reaguje. Tu su bili i dokazi na koži ujedenog Lime.

Srećom, za razliku od Tajsona 27 godina ranije, Severino nije uspeo da odgrize meso sa rivala, ali nema sumnje da je „napad“ ovog MMA borca bio vrlo bolan.

Lima je tako došao do pobede u svom UFC debiju i sada ima skor 8-0 kao profesionalac, a u tipičnom maniru za Las Vegas otišao je u studio za tetoviranje i „ponovio“ se tetovažom oko mesta ujeda.

Njome je proslavio dodatnih 25.000 dolara koje je dobio usled pobede prekidom. Na njoj piše: „Bonus jer sam je***o ujeden!“

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati