Ostali sportovi

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

16. 01. 2024. 20:58 1

Đerona: Mi smo ovaj meč izgubili posle Islanda

Srbija je doživela poraz u poslednjem kolu prve faze Evropskog prvenstva u rukometu protiv Crne Gore (29:30) i time završila takmičenje, a samim tim izgubila sve šanse za plasman na Olimpijske igre.

Selektor Toni Đerona priznaje da ekipa nije bila psihološki spremna za ovu utakmicu na pravi način.

- Čestitke ekipi Crne Gore za izuzetno intenzivnu utakmicu, zasluženo su pobedili. Mi smo ovu utakmicu izgubili prvog dana na ovom prvenstvu u prvom meču. Poslednja dva minuta protiv Islanda ubacila su "virus" u glave i uneli nesigurnost od kog se nismo oporavili do danas. Još u decembru smo rekli da će odlučivati jedna lopta i tako se i desilo. Ne samo večeras nego u svim utakmicama. Težak dan za navijače u Srbiji i ja im se izvinjavam zbog toga - rekao je Đerona.

Ipak, veruje u budućnost ove ekipe.

- Ova ekipa iz obe perspektive mora da unapredi dosta. Mladi igrači iz juniorske selekcije uz ove koje smo već dobili kucaju na vrata ovog tima i uz određeno iskustvo verujem da Srbija ima perspektivu i da može da izraste u reprezentaciju za velika dela!

"Orlovi" su konačno na ovom prvenstvu dobili pravog Lazara Kukića, ali ni njegova sjajna partija nije bila dovoljna za preokret i pobedu nad Crnom Gorom.

- Ne bih komentarisao svoj učinak jer smo izgubili utakmicu, završili na poslednjem mestu i ovo takmičenje se za nas završilo katastrofalno. Ne znam šta bih drugo rekao. Jako sam razočaran, celo prvenstvo nismo bili kompletni svih 60 minuta na svakoj utakmici, što nije dovoljno na ovakvom takmičenju jer svaka reprezentacija ima svoje kvalitete. Mislim da smo danas u odbrani bili jako loši u odbrani i da nismo imali veliko srce poslednjih 10-15 minuta - istakao je Kukić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati