Ostali sportovi

Direktno.rs

11. 01. 2024. 23:05 0

Šveđaninu od Bože Đurkovića - MVP nagrada (FOTO)

Izuzetno zanimljivo Evropsko prvenstvo u rukometu počelo je u sredu, a pored rukometaša Srbije, našu zemlju na šampionatu u Nemačkoj predstavlja jedan od najuticajnijih Srba u svetu rukometa, Božidar Đurković.

Đurković, inače predsednik Takmičarske komisije EHF i član odbora Evropskog prvenstva u Nemačkoj, našao se ovog četvrtka na parketu posle meča između Švedske i Bosne i Hercegovine, te je najboljem igraču utakmice Hampusu Vaneu uručio priznanje.

Kada je reč o samom meču, Šveđani su opravdali ulogu favorita, sve su rešili maltene u prvom poluvremenu, te su savladali BiH sa 29:20.

Blistao je Vane na ovom duelu, rivalu je dao devet golova, te je sasvim zasluženo i došao do nagrade. Pored njega, u pobedničkom sastavu su se istakli Sandel sa pet i Gotfridson sa četiri gola. U redovima BiH četiri gola je dao Faljić, dok su po tri puta protivničku mrežu tresli Herceg i Panić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati