Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

07. 01. 2024. 09:26 1

Zagreb: Vaterpolisti Srbije Badnje veče proslavili u hramu SPC

Vaterpolisti Srbije nalaze se u Hrvatskoj, gde igraju na Evropskom prvenstvu, a na Badnje veče prisustvovali su liturgiji u Sabornom hramu Preobraženja Gospodnjeg u Zagrebu.

„Srpski vaterpolisti, stručni štab i predstavnici Vaterpolo saveza Srbije, prisustvovali su liturgiji u Sabornom hramu Preobraženja Gospodnjeg u Zagrebu. U prepunom hramu, administrator Eparhije Zagrebačko-Ljubljanske i episkop buenosajreski i južno-centralno američki Kirilo, poželeo je vernicima srećan Badnji dan i Božić.

Pojava vaterpolista je pozdravljena od strane prisutnih predstavnika srpskog naroda, koji su poželeli uspeh srpskoj reprezentaciji na Evropskom prvenstvu. Po završetku Službe vaterpolo selekcija je bila gost na prijemu u prostorijama crkve, kojoj su prisustvovali brojni predstavnici Srba u Hrvatskoj, a vaterpolistima je puno uspeha poželela i Jelena Milić, ambassador Srbije u Hrvatskoj“, piše u objavi Vaterpolo saveza Srbije.

Srbija je za sada odigrala samo jedan meč u grupi, kada je deklasirala Izrael sa 22:1, a slede joj utakmice sa Nemačkom (nedelja, 7. januara, od 19 časova) i Maltom (utorak, 9. januar, isti termin).

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati