Ostali sportovi

I. V.

10. 12. 2023. 07:00 39

Pa, i nije vam neki spisak (FOTO)

Spisak sa oko 2.000 javnih i "javnih" ličnosti koje su dale podršku Aleksandru Vučiću na predstojećim izborima, na kojima inače predsednik Srbije ne učestvuje, osvanuo je devet dana pred izlazak na birališta. Na spisku su manje-više uglavnom oni koji zavise od stranke, državnog novca i primaju pare iz budžeta svih građana, poreskih obveznika. Čini se da najviše ima sportista, ali na sreću, ne ni mnogo uspešnih, proslavljenih i popularnih.

Mnogo je više onih koji nisu dali podršku aktuelnom režimu, a one koji jesu predvode Nikola Jokić, Dragan Stojković Piksi, Božidar Maljković, Dragan Džajić, Željko Rebrača, Dejan Tomašević... To je od onih, što bi mladi rekli, top, ostali nisu deo "elite", a vredi istaći da je na spisku najviše rukometaša: 20 aktivnih i 22 bivša, za njima ide osam aktuelnih košarkaša i 21 bivši, iz džudoa je čak 26 takmičara, 21 rvač, 11 odbojkaša, sedam vaterpolista i 17 fudbalera.

Sve su to uglavnom bivši, osim u rukometu, sportisti koji se nadaju nekom uhlebljenju, funkcijici, foteljici i sitnoj privilegiji.

Dragi čitaoci, spisak imate pred vama, pa što bi besmrtni Đole Balašević rekao: "Pa, i nije vam neki most (spisak)"!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati