Ostali sportovi

Direktno.rs

22. 05. 2023. 12:21 0

Ljubitelji džudoa uživali u Istočnom Sarajevu!

Sve ono najbolje što džudo sport može da ponudi viđeno je za vikend u Istočnom Sarajevu! Džudo savez Bosne i Hercegovine, predvođen novim predsednikom Ognjenom Pavlovićem, prvo je uspeo da u Republiku Srpsku dovede dosad najveće takmičenje u ovom sportu - seniorski Evropski kup, a onda i besprekorno da organizuje turnir za 345 najboljih takmičara iz 25 evropskih zemalja.

Zaista, podatak za respekt, publika je uživala u sjajnim borbama! Ono što je posebno obradovalo navijače u dvorani "Peki" jesu dve zlatne i jedna bronzana medalja takmičara iz Republike Srpske. Zlatom su se okitili Anđela Samardžić (do 57 kilograma) i Božidar Vučurević (do 90 kilograma), dok je bronzano odličje osvojio Vasilije Vujičić (+100kg).

- Potajno smo se nadali medalji od najvećih uzdanica, ali ni sanjali nismo tri odličja! Anđela, Božidar i Vasilije pokazali su da pripadaju samom evropskom vrhu i da od njih tek možemo da očekujemo velike stvari - izjavio je Pavlović.

Pavlović odlično započeo posao

Ognjen Pavlović je samo tri dana pred Evropski kup preuzeo je dužnost prvog čoveka Džudo saveza BiH i odmah tri medalje!

- Nije moglo bolje! Naši takmičari su pokazali da se od njih tek mogu očekivati najbolji rezultati, a moj organizacioni tim je dobio novu potvrdu da je spreman za velika dela - ponosan je Pavlović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati