Ostali sportovi

Direktno.rs

26. 03. 2023. 10:40 109

Vučić: Nazivaju me "pederom" jer Partizan ne plaća porez

Pošto Ukrajina neće lako pobediti u vojnom smislu, očekujem da će dobiti veliki zamah na evropskom putu. Dolazi takmičenje ko će biti šef NATO-a, a Amerikanci prave poseban blok u Evropi. U samoj Evropi dolaziće do promene političke mape - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na TV Pinku kod Jovane Jeremić.

Dodaje da Srbija ima sve bliže odnose i sa Mađarskom, i da želimo da se pozicioniramo kao centralna zemlja.

- To će menjati i dinamiku našeg odnosa sa Evropom, želim da verujem da će to biti u pozitivnom svetlu, iako su za nas ograničavajući faktori sankcije Rusiji i KiM.

Predsednik je rekao da smatra da će se dogoditi još mnogo toga.

- To da sam ludak, govore kada nemaju drugi argument. "Vučiću, pederu" je svojevrsni folklor. Mislio sam da to ima veze sa sportom, zato što navijam za Zvezdu. To nikada nisam krio. FK i KK Partizan duguju 26 miliona evra, a FK i KK Crvena zvezda oko tri. Nazivaju me "pederom" navijači Parizana jer ne plaćaju porez - naveo je Vučić.

Komentarišući izjavu Kristijana Veršuca koji je rekao da je od Vučića saznao da će početi rat u Ukrajini, rekao da je ta izjava preneta u svim zapadnim medijima i dodao da to nije neka velika tajna.

- Mogli ste da pogledate i u arhivi moje izjave kada sam bio u Sočiju kod Putina, i tada sam rekao da nam se priprema mnogo toga teškog u svetu i da se plašim sudbine sveta. Ne zato što mi je Putin nešto rekao, samo sam razumeo šta će da se desi u Ukrajini - rekao je Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 109

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati