Ostali sportovi

Direktno.rs

14. 03. 2023. 19:14 4

BRUKA Srbija u vaterpolu izgubila od Gruzije!

Vaterpolo reprezentacija Srbije doživela je iznenađujući poraz od selekcije Gruzije, koja je nakon boljeg izvođenja peteraca slavila sa 23:22 (11:11).

"Delfini" su porazom od autsajdera u okviru kvalifikacionog turnira za Svetski kup, došli u situaciju da im visi plasman na završni turnir koji se održava u Los Anđelesu. Međutim, na kraju su imali i sreće, pa su uspeli da se izbore na završni turnir. Jer, Crna Gora je savladala Grčku sa 8:7, pa su dalje otišli Španija, Grčka i Srbija.

Naši vaterpolisti su prokockali dva gola prednosti u završnici, dozvolili su Gruzinima da se vrate i uvedu meč u penal- seriju.

Od starta meča, Srbija je imala zaostatak. Na poluvremenu je bilo 6:5 za Gruziju, a onda su izarbanici Uroša Stevanovića zaigrali mnogo bolje i poveli sa 11:9. Ipak, za samo dva minuta, Gruzija postiže dva gola i dolazi do peteraca u kojima se bolje snalazi i upisuje pobedu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati