Ostali sportovi

Igor Velimirović

24. 01. 2023. 12:37 16

Prodali ste se za 50.000 da ćutite!

Rukomet je mrtav! On u Srbiji odavno ne postoji. Ugašen je! Posledice niko ne snosi, kritike nigde nema, a mlađe generacije neka znaju da smo u ovom sportu bili i olimpijski i svetski šampioni.

Ova vlast je uspela da uništi vaterpolo, što je umetnost, mušku odbojku, mušku košarku, rukomet... Fudbal je odavno druga dimenzija, a naš je pun kriminalaca, lopova, menadžera, bestidnih, bahatih i osionih likova sa sumnjivim ličnim kartama. No, da se vratimo rukometu.

Znate li da je rukomet, posle fudbala, najgledaniji sport u Evropi? Da ga igra više nacija nego košarku. Znate li da su rukometaši januara 2012. bili evropski vicešampioni, a rukometašice 2013. vicešampionke sveta? I od tada - propast.

Batrgao se rukomet još par godina, a onda su gospoda iz SNS postavila svoje ljude u svim klubovima i savezima. Rezultat - nula. I niko ne odgovara.

Svaki klub u Srbiji je dobio kao pomoć od države 50.000 evra! 'Ej, 50.000 evra! Za šta, kome i zbog čega? I šta mogu sa 50.000 evra? Mogu, da ćute i da u svakoj izjavi hvale predsednika države koji im je dao milostinju. I pogledajte sad, Srbije nema na mapi evropskog rukometa, ne idemo u obe konkurencije na Olimpijske igre, zato što su sa 50.000 evra ućutali oni koji vode klubove i saveze, prodali su čast i obraz.

A to što su košarkaškim klubovima Crvena zvezda i Partizan dati milioni evra, to nikog od Subotice do Vranja ne zanima, a znate da je rukomet sport malih gradova, unutrašnjosti, a ne Beograda.

Nekoliko puta smo na Direktno.rs upozoravali na propast ovog sporta i pitali kada će za debakl, organizacioni i rezultatski, da odgovaraju oni koji vode srpski rukomet. Milena Delić, predsednik RSS i kadar SNS, ni ne pomišlja da podnese ostavku, mada se zna ko vodi naš rukomet i odakle. Iz koje ulice i iz kojih kafića na Dorćolu.

Posebna priča je Aleksandar Krstić, komandir PU Savski venac, koji je u srpskom rukometu zadužen za bezbednost! Čuj, za bezbednost, čovek koji je fizički nasrtao na demonstrante na Gazeli i bacao žene preko bankine na auto-putu! I čuva i obezbeđuje na hiljade devojčica, devojaka i žena koje se bave ovim nekada popularnim i trofejnim sportom u Srbiji.

Stavite katanac, ne mučite nas, i ponosite se sa milostinjom od 50.000 evra!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati