Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

02. 01. 2023. 09:28 0

Vaterpolisti Srbije bolji od prvaka sveta!

Vaterpolisti Srbije savladali su svetskog prvaka Španiju sa 14:12 (2:1, 4:2, 6:5, 2:4) u prijateljskoj utakmici odigranoj u Dalasu. Srbija je u prethodne dve pripremne utakmice doživela dva poraza. Bolji od izabranika selektora Uroša Stevanovića bili su Španija i Sjedinjene Američke Države, ali su naši momci noćas pokazali da imaju kvalitet i revanširali se "crvenoj furiji".

Naši vaterpolisti odigrali su sjajno, posebno u prvom poluvremenu kada su došli do velikih tri gola prednosti, u trećoj deonici imali smo maksimalnih +4, da bi do kraja utakmice ekipa selektora Uroša Stevanovića uspela da završi posao i stigne do važnog trijumfa. Najbolji u selekciji Srbije bili su Vasilije Martinović i Radomir Drašović sa po tri gola, dok su Nemanja Ubović i Nikola Jakšić postigli po pogodak manje.

Kod Španaca bolji od ostalih bio je Granados sa tri gola.Naredne noći Srbija će imati priliku da se revanšira i Sjedinjenim Američkim Državama sa kojima će odigrati poslednju prijateljsku utakmicu u Dalaasu.

SRBIJA: Dobožanov, Dimitrijević, Pljevančić, Ranđelović 1, Lazić, Martinović 3, Drašović 3, Jakšić 2, Janković, Ubović 2, Stojanović 1, Vučinić 1, Mitrović, Radulović 1.

ŠPANIJA: Agire, Vals, Granados 3, Sanahuja 2, Valera, Larumbe 2, Pol, Kanamas 1, Taul Asensio, Malara 2, Bustos 2,Motos, Gomila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati