Ostali sportovi

Direktno.rs

06. 11. 2022. 22:06 2

Težak poraz rukometašica na EP!

Rukometašice Srbije doživele su težak poraz na Evropskom prvenstvu od selekcije Danske dvocifrenom razlikom, kojim su sveli svoje šanse za prolazak u narednu fazu na veoma nizak procenat - 21:34.

Dankinje su kontrolisale meč od početka do kraja. Iz minuta u minut razlika je rasla i bilo je pitanje gde će se samo zaustaviti. Već na poluvremenu je bilo jasno da naše devojke teško mogu da nadoknade sedam razlike protiv objektivno gledao mnogo kvalitetnijeg rivala, a to se potvrdilo u nastavku.

Treba istaći da Srbija igra bez velikog broja povređenih rukometašica. Sa druge strane, Danska je sigurno imala i motiv više zbog neuspeha protiv Slovenije na otvaranju.

Najefikasnija u timu Srbije bila je Jovana Stojiljković sa šest golova, dok je četiri postigla Anđela Janušević. U timu Danske tri igračice su dale po četiri gola - Katerin Brotman-Hajndal, Mete Tranborg i Trine Jensen Estegard.

Preostao je meč sa selekcijom Slovenije, koja je domaćin, a gde Srbiji jedino pobeda "igra" ukoliko želi da obezbedi prolazak u narednu fazu takmičenja. Od ishoda drugog meča zavisi da li će ona morati da bude barem sa osam golova razlike ili će biti dovoljan i jedan, a da stvar bude bizarnija naše devojke će navijati za Dansku da ne bi došlo do trougla.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati