Ostali sportovi

Direktno.rs

19. 10. 2022. 19:12 0

Filipović: Ovo je moja poslednja sezona

Filip Filipović je na susretu igrača Olimpijakosa i predstavnika medija potvrdio da je u toku njegova poslednja igračka sezona. Igrao je u Partizanu, Pro Reku, Radničkom, Solnoku i sada u najboljem grčkom klubu.

- Ovo je moja poslednja sezona u igračkoj karijeri. Imamo najviše ambicije u ovoj sezoni, želimo što dalje u Ligi šampiona, želimo do finalnog turnira, polufinala, trona, zašto da ne. Imamo pravo da se nadamo. Pripremali smo se zajedno, možemo da budemo optimisti - rekao je legendarni srpski reprezentativac, a preneo total-waterpolo.com.

Ove sezone na klupi grčkog šampiona je Igor Milanović:

- Uzbuđeni smo zbog toga, imamo novog trenera ali i nekoliko mladih novih igrača koji su doneli energiju potrebnu za velike rezultate. Imaćemo pravu proveru protiv evropskog šampiona Pro Reka sredinom novembra. O Milanoviću dovoljno govore njegovi rezultati. On živi za svaki trening i srećni smo što je sa nama. Njegov prethodnik Teodoros Vlahos je ispisao istoriju, ne samo Olimpijakosa već i grčkog vaterpola. Jedan je od najboljih trenera sa kojima sam radio u karijeri.

Olimpijakos će u sezoni koja sledi, nastojati da stigne do oba trofeja u Grčkoj, a primarni cilj je i plasman na finalni turnir Lige šampiona, na kome Olimpijakos nije bio prošle sezone.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati