Ostali sportovi

[ Izvor: Mediji ]

29. 09. 2022. 20:52 4

Mobilisan i legendarni ruski bokser!

Vladimir Putin je najavio delimičnu mobilizaciju građana zarad sukoba sa Ukrajinom, odnosno "odbrane od zapada", to se dotaklo i poznatih sportista. Čuveni fudbaler je dobio poziv, a posle njega, isto je usledilo i legendarnom ruskom bokseru Nikolaju Valujevu. Prvi sportista kog je "zakačila" ova mobilizacija jeste Dinijar Biljaletdinov, nekadašnji fudbaler reprezentacije Rusije, kao i igrač Evertona i najvećih klubova iz svoje zemlje. Posle njega, na red je došao i Nikolaj Valujev, jedan od najlegendarnijih boksera novije istorije.

Valujev je bio jedan od boksera koji je samom pojavom u ringu unosio strah u kosti svojih protivnika. Svojom visinom od 213 centimetara i težinom od 149 kilograma je i najboljima odmah davao doznanja da im neće biti lako.Postao je svetski šampion, da bi odmah posle karijere stupio u politiku i priključio se stranci koja je bliska Vladimiru Putinu. Morao je Valujev da ide i na operacije, kako bi regulisao svoje telo nakon ogromnih bokserskih napora, da bi sada i njemu stigao poziv za vojsku.

- Da li ću se prijaviti? Naravno, ići ću da se javim. Poziv sam dobio pre puta u Donbas, nisam bio kod kuće, ali ću otići - istakao je Valujev.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati